Colaboracions

Liminal GR "Tindre un quadre en el salon menjador" & "Fi del món"

- Tindre un quadre en el salon menjador: El Kitch i altres fóbies.

La nostra proposta és parlar del kitsch i les seves paranoies. Serà una presentació i demostració del nostre projecte: dues idees, dues visions, una nit EXCLUSIVA!!! Sota el lema de “Faci-ho Vè. mateix” mostrarem diversos kits de maletes d'artistes amb els components adequats per crear autèntiques obres de art

- La fi del món: Relaxing cup of cafe con leche in the end of the world.

Van escenificar la fi del món en una xerrada entre un possible últim soldat supervivent en la batalla final i la mort, un altre personatge en atur després de tanta calamitat.

 

 

Competència artistica i cultural a l'escola

A través de la presentació del vídeo de les obres d'Ernesto Neto i Anish Kapor, volíem que, les persones es deixessin sentir, obertes a les sensacions que els esdevingueren. Aportarem materials tangibles per estimular sensacions i emocions. Darrera aquestes estimulacions, se'ls proposà tornar a veure el vídeo però, seguint unes pautes d'observació en els que se'ls demanà quins elements, colors o espais els havien cridat més l'atenció. A continuació es varen encaminar a fer les seves produccions plàstiques segons les seves experiències.

Art & Emoció ICE UAB 2013 from home

Cos i Cosmos

Ens proposem presentar les obres de dos autors neoexpressionistes, Miquel Barceló i Anselm Kiefer, cercant els seus punts d'unió. Les seves projeccions plàstiques es plasmen a través de les textures i la manipulació dels materials que generen efectes de volum donant vida a la imatge. Presentarem la seva particular cuina on sorgeixen els materials, les eines i els procediments per portar a terme les seves produccions.

Cos i Cosmos from home

Tàpies matérico

Al taller es plantejà quins conceptes es podrien treballar a partir d'un joc de cartes. Tàpies te una serie d'obres "Cartes a Teresa", on es posa en joc l'atzar creant així el seu propi discurs i estètica.
Els alumnes varen pendre les cartes com a punt de partida per a relitzar treballs interdisciplinaris amb les àreas de matemàtiques, llengua i plàstica. S'utilitzà també fang en pols de diferents textures.

Per més informació: Facebook y Pàgina oficial

ESCOLES D'ESTIU a ROSA SENSAT i altres.

Interpretacions de l’obra de Tharrats per professors/es de l’escola d’estiu de Rosa Sensat de l’any 2008.

Llenguatge plàstic - JOAN MIRÓ - Escola d’Estiu de Rosa Sensat 2012

TREBALL DE COEDUCACIÓ PEL PROFESSORAT enfocat a primària Escola d’Estiu 2009 -Bellaterra.

Emociona’t amb Barceló - Escola Lola Anglada, 2000

Exposicions i tallers amb la col·laboració de l'Associació "Arte.Movimiento y Acción"

Nòmades del s.XXI (El moviment perpetu) i Cultura i Globalització

"Nòmades" sorgi de la idea de que tods ens moven per a sobreviure, tots son nòmades interiors, de costums, d'àmbits, escales i prioritats - la vida mateixa - jerarquizant i resolvent la nostre identitat nòmada interior.

"Cultura i globalització" fou una exposició on varen quedar reflectits diferents aspectes de la globalització com la situació econòmica, espacial -referents a les migracions i imigracions-, culturals...