Això és un circ

Projecte basat en el MailArt. Moviment neo-dadaista d'intercanvi i comunicació a través de l'art. El nostre projecte es basa en difondre el circ- tant clàssic com contemporani i crear contactes (xarxes).

Ens regim a partir de les 4 regles bàsiques del Mailart:

  • Llibertat d'expressió: encara que de vegades en els projectes de MA s'estableixen temes determinats, a l'artista postal se li suposa llibertat absoluta per a l'exercici de la seva activitat.
  • No hi ha seleccions, no hi ha jurats. Tots els treballs rebuts en els projectes s'accepten i s'exposen, sense limitacions.
  • No hi ha vendes. Els diners i el MA no es duen bé, els treballs enviats romanen en poder dels seus receptors en forma d'arxius, i aquests tenen el dret d'exposar, col•leccionar o disposar d'ells com desitgin, amb una certa obligació entesa de preservar-los i conservar-los de millor manera possible.
  • Realitzar catàlegs o llistes dels participants en els projectes entra dins tant de les possibilitats econòmiques del moment i de cada artista postal, com de les normes de la bona educació.

Per a més informació: veure

Per enviar Mailart per a properes convocatòries, l'adreça és la següent:

Juan Carlos Regidor
Barceloneta Civic Center
C/ Conreria 1-9 . 08003 - Barcelona / Spain

Per col·laborar enviar un mail

Per veure el projecte en 2012 mirar: Mailart Això és un Circ (2012)